1. We have moved from vBulletin to XenForo and you are viewing the site in the middle of the move. Though the functional aspect of everything is working fine, we are still working on other changes including the new design on Xenforo.
    Dismiss Notice

urgent help needed

Discussion in 'Windows' started by cerebrum, May 22, 2009.

  1. cerebrum

    cerebrum New Member

    I have a windows vista PC and an XP laptop .
    I m using adsl connection for internet . I have directly connected my vista PC through LAN cable to the wireless router for internet access and laptop is connected through wireless on the same router.

    now, whenever i shutdown my wireless on the laptop i am able to surf net on my PC but when both are switched on I am unable to surf net on any of them but the twist is i am able to chat in yahoo messenger and gmail on my laptop but not on my PC when both are switched on.

    while troubleshooting i found that PC and laptop both can ping any website address simultaneously.

    CONDITIONS :

    1. BOTH ARE SWITCHED ON :

    ON LAPTOP ---- can chat thru messenger , can't surf the net, responds to ping .
    ON PC -------- can not chat, can not surf, responds to ping

    2. WHEN LAPTOP IS SWITCHD OFF

    ON PC --- connects to internet properly. no problem.



    how can get proper connectivity on both ?
     
  2. pradeep

    pradeep Team Leader

    Is the modem set to automatically connect using PPPOE on start.
     
  3. cerebrum

    cerebrum New Member

  4. cerebrum

    cerebrum New Member

    I don't know what was the problem but after a few restarts of the router, and OS's , the problem is MAGICALLY resolved. though, I would like to know what really caused it !
     

Share This Page