1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

remote access

Discussion in 'Web Hosting' started by turkeythigh, Nov 30, 2007.

  1. turkeythigh

    turkeythigh New Member

    Joined:
    Nov 9, 2007
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    computer sci major/college
    Location:
    oregon, USA
    does any one know of any free remote access programs? i use my computer at home for alot of things at school and i frequently forget to bring stuff to school. remote access to my computer at home would be great. im just having trouble finding a good free one. any one help?
     
  2. shabbir

    shabbir Administrator Staff Member

    Joined:
    Jul 12, 2004
    Messages:
    15,285
    Likes Received:
    364
    Trophy Points:
    83
    Remote desktop connection should be one of the obvious choice.
     
  3. turkeythigh

    turkeythigh New Member

    Joined:
    Nov 9, 2007
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    computer sci major/college
    Location:
    oregon, USA
    hmmmmmm. ive never used it is there an easier way? i want a way i can view my desktop and every thing.
     
  4. shabbir

    shabbir Administrator Staff Member

    Joined:
    Jul 12, 2004
    Messages:
    15,285
    Likes Received:
    364
    Trophy Points:
    83
    Its one of the easiest among all I have used.
     
  5. Darkness1337

    Darkness1337 New Member

    Joined:
    Mar 15, 2007
    Messages:
    130
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    yeah remote desktop iz a better idea but if theres no one at the PC[at home] whos goin to confirm it? hmm

    wa about installing:
    http://www.anyplace-control.com/

    server on your main home computer
    configure it so it'll let you access!
    you gonna have to leave the computer on *obviously...

    and keep the client on your memory stick or somthin so you can run it when you at col!
    but if they have blockers and stuff, it mite* not work!

    |gd luck
     

Share This Page