1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fix for virus - Trojan.Packed.NsAnti

Discussion in 'Windows' started by danny_ranjeev, Jul 5, 2008.

  1. danny_ranjeev

    danny_ranjeev New Member

    Joined:
    Jul 4, 2008
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hello !!
    Can anyone please tell me a fix for Trojan.Packed.NsAnti. I've used Norton but it just can't remove it. The virus copies itself onto any media that i plug it into !!! And it is preventing me from viewing my hidden files !! Please help me ut here !!
    There are essentially two files of this virus
    1. autorun.inf
    2. ipy.cmd
     
  2. P455w0rd_Cr4kz

    P455w0rd_Cr4kz New Member

    Joined:
    Jan 12, 2007
    Messages:
    199
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    0
    Location:
    H3LL
    Home Page:
    sometimes it takes to scan,delete the virus,then you disable manually the system restore,restart your pc in safe mode and do a full scan once more. That's a 50% more 0f success.
    Good luck
     
  3. danny_ranjeev

    danny_ranjeev New Member

    Joined:
    Jul 4, 2008
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thanx i'll give it a shot
     
  4. XXxxImmortalxxXX

    XXxxImmortalxxXX New Member

    Joined:
    Jun 27, 2007
    Messages:
    569
    Likes Received:
    18
    Trophy Points:
    0
    spybot search and destroy usually helps one thing ive noticed about norton is that it sucks i had 2 viruses once and norton picked it up tryed to delete and it couldnt download spy bot search and destroy and it fixed it first scan
     
  5. GreenGrass

    GreenGrass New Member

    Joined:
    Jul 5, 2008
    Messages:
    123
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Norway
    I dont know really hope mabye this help..

    Press "Ctrl+Alt+Delete" when you are in Task Manager. Then click on Processes.
    When you are there try to find the file the virus is running in.
    When you have detected the file you should "End The Processes" of that file.
    Next step is to open up "REGEDIT.EXE". Go "START" and "RUN" type "regedit"
    When you have your regedit open, you should try to find the virus files in there and delete them.
    when you do something in the "Registy" you must always back it up because if you delete wrong key you may
    screw up the whole system. When you have made a backup you should go into all the "paths". I type below here
    and try to look for the virus file. Also delete the key if you find it. You may use "google" to help find the files.
    path: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
    path: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce
    path: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnceEx
    path: HKEY_CURRENT_USER\SOFTAWRE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
    path: HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce
    When you have deleted all the virus keys You should go "START" and "RUN" type "CMD".
    When you are in "command Prompt" you should type "regsvr32 (virus file name)
    If you find the file exists you must delete it. If you don't find it its ok.
     
    Nadr likes this.
  6. XXxxImmortalxxXX

    XXxxImmortalxxXX New Member

    Joined:
    Jun 27, 2007
    Messages:
    569
    Likes Received:
    18
    Trophy Points:
    0
    very very good greengrass
     
  7. GreenGrass

    GreenGrass New Member

    Joined:
    Jul 5, 2008
    Messages:
    123
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Norway
    The Virus disable "System Restore" to fix this do this >>

    Press "START go "RUN" type "REGEDIT.EXE" and hit ok.
    when you are in there you should go to this path:
    path: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\SystemRestore
    you must delete 2 values.
    Delete "DisableConfig" and "DisableSR"
    or you may change the value to 0.
    0 = Enable
    1 = Disable
    when you have done that, your system restore should work as normal.
     
    Last edited: Jul 8, 2008
  8. XXxxImmortalxxXX

    XXxxImmortalxxXX New Member

    Joined:
    Jun 27, 2007
    Messages:
    569
    Likes Received:
    18
    Trophy Points:
    0
  9. GreenGrass

    GreenGrass New Member

    Joined:
    Jul 5, 2008
    Messages:
    123
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Norway
    Thanks alot XXxxImmortalxxXX for the comments :)
     
  10. frekdude

    frekdude New Member

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    hey frens i have problem,
    when i go to run and to command prompt my computer shows auto shutdown message, is that due to virus any solution for this.
     
  11. SaswatPadhi

    SaswatPadhi ~ Б0ЯИ Τ0 С0δЭ ~

    Joined:
    May 5, 2009
    Messages:
    1,343
    Likes Received:
    55
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    STUDENT !
    Location:
    Orissa, INDIA
    Home Page:
    It's highly probable that it's caused by a virus. Why don't you run an anti-virus scan and then tell us the result.
     
  12. frekdude

    frekdude New Member

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i have tried every anti virus but non of them really worked.
     
  13. SaswatPadhi

    SaswatPadhi ~ Б0ЯИ Τ0 С0δЭ ~

    Joined:
    May 5, 2009
    Messages:
    1,343
    Likes Received:
    55
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    STUDENT !
    Location:
    Orissa, INDIA
    Home Page:
  14. majeztad

    majeztad New Member

    Joined:
    Oct 2, 2009
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I had a hart time fixing it myself but here comes your solution! go to malwarebytes.org and download the free trial in the blue button. install it, update it, and run a scan, reboot. and hopefully that will be it for your problem.
     
  15. loluse

    loluse New Member

    Joined:
    Jun 14, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    wood working before but now i am a student IT cour
    Location:
    cebu/philippines
    try to download trojan remover im not sure but try it maybe it can erase that virus
     
  16. sunfizu

    sunfizu New Member

    Joined:
    Sep 18, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Ahmedabad, gujarat, india
    kis 2010 problem

    hi i have kis-2010 it was running good before but till i change my ram .. it showa in my program and c:/ but when i stat it so its not done.. nothing happen or no message display.. so what shall i do...

    thanks in advance..
    mail me too: sunfizu@live.com
     
  17. ukesh

    ukesh New Member

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Linux is the best operating system for Networking. If you are best networking used than you must apply for Linux operating system. Linux is high security gives us.
     
  18. Stepan Vyhnalek

    Stepan Vyhnalek New Member

    Joined:
    Apr 30, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I had noticed about norton too, that I had viruses and Norton picked it up tryed to delete. So it could not download spy bot search and destroy and it fixed it first scan. Now, everything works fine:).
     

Share This Page