1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Calling Matlab from c++ program

Discussion in 'C++' started by psri1248, Feb 8, 2008.

  1. psri1248

    psri1248 New Member

    Joined:
    Feb 8, 2008
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hi,

    Can anyone of u help me to call Matlab functions from c++ program.

    I need to write a c++ program and from this, i need to carry out a few calculations and need to plot the graphs. I have Matlab Component Runtime. Will it enough? or need any other to do the above things.

    Thanks in advance...........
     
  2. debleena_doll2002

    debleena_doll2002 New Member

    Joined:
    Feb 5, 2008
    Messages:
    119
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    No forum for Matlab here!!! I think so. If i am wrong then anyone point me??? because i have also a question on Matlab???
     
  3. shabbir

    shabbir Administrator Staff Member

    Joined:
    Jul 12, 2004
    Messages:
    15,293
    Likes Received:
    365
    Trophy Points:
    83
    We can have that provided we can have more queries in the section. Suggest it in Go4Expert - Suggestions and Feedback Forums and we will look into the issue. Make sure you suggest the category also where it should be like Programming / ...
     

Share This Page