1. We have moved from vBulletin to XenForo and you are viewing the site in the middle of the move. Though the functional aspect of everything is working fine, we are still working on other changes including the new design on Xenforo.
    Dismiss Notice

Slow Site!

Discussion in 'Suggestions and Feedback' started by pankaj.sea, Aug 8, 2009.

  1. pankaj.sea

    pankaj.sea New Member

    Now-a-days, go4expert.com is going slow among all the slower sites! It takes too time to open!!! :mad:
    Any suggestion to fix this????? :mean:
     
  2. shabbir

    shabbir Administrator Staff Member

    Does anybody experience the same?

    I dont see anything in the server logs or any such thing.
     
  3. SaswatPadhi

    SaswatPadhi ~ Б0ЯИ Τ0 С0δЭ ~

    Nope. Works perfectly fine for me. :D
     
  4. nimesh

    nimesh New Member

    neither me.
    it might be something else.

    Is it that all sites take time to load?
    What anti-virus do you have? few anti-virus makes the browsing slower than normal due to scanning browser processes.
     
  5. SaswatPadhi

    SaswatPadhi ~ Б0ЯИ Τ0 С0δЭ ~

    Yeah, some AVs make browsing slow.
    You may want to turn off your AV's HTTP Traffic Scanning.
     
  6. mayjune

    mayjune New Member

    Works fine.. Try accessing from any other computer from the same net connection and different one. See if you feel any difference. If not report.
     
  7. naimish

    naimish New Member

    Yup, Not @ all slow for me :D
     
  8. indiansword

    indiansword Security Expert

    it works fine from my laptop which has fast connection but slower from the desktop which is relatively slow. So i think the OP is facing same issue.
     
  9. DevPro

    DevPro New Member

    You can take a look into your Google Webmaster Tools account. There you will find a chart of the average load time aggregated from thousands of chrome users. :smug:

    But its fast for me..
     
  10. unni krishnan.r

    unni krishnan.r New Member

    Yeah Its slow here
    also when i click from
    Programming and SEO Forum > Go4Expert > General > Suggestions and Feedback
    to go4expert sometimes i get struck
    and also message come to force quit firefox{Sometimes}

    In month of may go4ef was fast
    Now (i think slow)

    {MAy be i chk with some of forum sites to confirm}

    also images in postes are loaded minutes after article comes

    Submitting treads also cause time

    I use BSNL 500c combo plan

    Other site are not bit slow
     
  11. shabbir

    shabbir Administrator Staff Member

    Thanks for your feedback and I will definitely work on things to make it faster.
     
  12. mriganka

    mriganka New Member

    nop!
    its working fine for me...
     
  13. uche_n2a

    uche_n2a New Member

    Sorry guys but I don't see any thing wrong with the page/ web loading. Maybe you might have to check you internet; sometimes it could be slow but not necessarily the website.
     
  14. TheMage

    TheMage New Member

    It works pretty well for me, and I'm using an iPad which has a rather slow connection normally.
     
  15. Sites are not slow its depend only server.
     

Share This Page