Go4Expert

Go4Expert (http://www.go4expert.com/)
-   Ethical hacking (http://www.go4expert.com/forums/ethical-hacking-forum/)
-   -   Skipping logging on remote machine (http://www.go4expert.com/forums/skipping-logging-remote-machine-t8587/)

hschitte 1Feb2008 12:20

Skipping logging on remote machine
 
I want to run a process on remote machine to know its OS details and running processes but without logging it and getting back the results,

HOW CAN I ?

Is there any way to skip remote logging??

SpOonWiZaRd 12Feb2008 01:32

Re: Skipping logging on remote machine
 
If its a server on a totally difrent network, i.e, a website server then you telnet to port 80 and type in:

GET /HTTP /1.0

hit enter twice and it will tell you some valueble info like the type of server.
If it is a normal computer on your same network, get cian & abel from http://www.oxid.it and scan the whole network, it will even tell you the type of motherboard and more.

rick22 20Feb2008 23:14

Re: Skipping logging on remote machine
 
i dont know a way out to do that...,,,,,

SpOonWiZaRd 18Apr2008 13:19

Re: Skipping logging on remote machine
 
Quote:

Originally Posted by rick22
i dont know a way out to do that...,,,,,

What do you mean by that?


All times are GMT +5.5. The time now is 22:15.