Go4Expert

Go4Expert (http://www.go4expert.com/)
-   Programming (http://www.go4expert.com/forums/programming-forum/)
-   -   Repeating a Command (http://www.go4expert.com/forums/repeating-a-command-t5553/)

omg1137leet 31Jul2007 10:25

Repeating a Command
 
Hey, I'm fairly new to programming, and to this site, so bear with me please. I'm not quite sure if the help I need is C++, but if it isn't, kindly direct me to the proper forum so that I could get assistance there.

Here's my issue:

I'm working in notepad, saving my files as a .BAT. I have no intent of doing real damage to anyones computer, just as a small practical joke on friends.

I'm trying to devise a "virus" that will cause a delayed shut down on your computer while causing a ton of websites to appear, while causing repeated pop ups with a short message that you have to click okay to make it disappear.

So far my code is:

shutdown -s -t 120 -c "Now wasn't that just a fun experience? Don't worry, no real harms been done to your computer. Just turn it back on and delete it. Have a nice day!"

"C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE" www.google.com "
"C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE" www.google.com
"C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE" www.google.com
"C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE" www.google.com
"C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE" www.google.com

-c Wasnt this fun!
-c Wasnt this fun!
-c Wasnt this fun!
-c Wasnt this fun!
-c Wasnt this fun!
-c Wasnt this fun!
-c Wasnt this fun!
-c Wasnt this fun!
-c Wasnt this fun!
-c Wasnt this fun!
-c Wasnt this fun!
-c Wasnt this fun!
-c Wasnt this fun!

--------------------------------------------
If anyone is going to test the code, to cancel the shut off, open up run and type in shutdown -a. If you already knew that, great. But I just thought I'd let you know.

It works for the first part of creating the delayed shut down sequence. But when it gets to opening the internet it opens it up one at a time and won't open up the second window until the first one is closed. I'd like for them all to open up at the same time.

And the 3rd part isn't working entirely. I cant get anything to open up when I run the code.



Anyone help would be MUCH appreciated. Thanks very much

Regards,

Justin

shabbir 31Jul2007 11:00

Re: Repeating a Command
 
Use the start command in the batch file instead of just having the command one after other.

omg1137leet 31Jul2007 11:23

Re: Repeating a Command
 
How do I get it to repeat and open multiple times all at once?

shabbir 31Jul2007 11:42

Re: Repeating a Command
 
Use the start command
Code:

start "C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE" www.google.com


All times are GMT +5.5. The time now is 00:29.