Go4Expert

Go4Expert (http://www.go4expert.com/)
-   Operating System (http://www.go4expert.com/forums/operating-system-forum/)
-   -   What do they mean by "code must be atomic" ? (http://www.go4expert.com/forums/mean-code-atomic-t27154/)

mmk622 14Nov2011 20:32

What do they mean by "code must be atomic" ?
 
I was reading about Tasklets. I found following sentence "Tasklets run in software interrupt context with the result that all tasklet code must be atomic".

What does author mean here ? :nonod:

norahs63 17Nov2011 00:07

Re: What do they mean by "code must be atomic" ?
 
I'm a newbie too but I found a great article about this subject.

http://dgd.is-here.com/faq/html/x440.html

Hope it helps!

mmk622 17Nov2011 02:52

Re: What do they mean by "code must be atomic" ?
 
Thanks a lot norahs63.

jaydeee 20Nov2011 16:43

Re: What do they mean by "code must be atomic" ?
 
nice link, however for me it has something to do with the completeness and functionality of the codes. It should be flawless.


All times are GMT +5.5. The time now is 17:07.