Go4Expert

Go4Expert (http://www.go4expert.com/)
-   SQL Server (http://www.go4expert.com/forums/sql-server-forum/)
-   -   How to connect a dataset to a Database (http://www.go4expert.com/forums/connect-dataset-database-t2244/)

Sai 14Dec2006 08:54

How to connect a dataset to a Database
 
Hi, Can any one help me regarding on this:

I need to connect a dataset to a database.How can I achieve this?

pradeep 15Dec2006 10:06

Re: How to connect a dataset to a Database
 
You mean to say that you would like to insert some data into a database, right??
You need to specify what language you want to use, what is your target database system?

Sai 15Dec2006 11:08

Re: How to connect a dataset to a Database
 
Hi Pradeep,

I am working in C#.I am having 5 tables in my dataset.I have put the information in dataset using SqlAdapter.Now I want to connect this dataset to database.
How can I do this?


All times are GMT +5.5. The time now is 14:47.