Go4Expert

Go4Expert (http://www.go4expert.com/)
-   Visual Basic ( VB ) (http://www.go4expert.com/forums/visual-basic/)
-   -   Passing Data between Forms. (http://www.go4expert.com/forums/passing-data-forms-t22058/)

bouzoukicentral 10May2010 11:43

Passing Data between Forms.
 
Hey guys im new to this forum and your help would be very much appreciated.

Didnt know where to post so sorry.

Here is my situation:

I have 2 forms. Using Visual Studio.

On Form 1 there is a populated combo box. This was done so by running a query through it and populating it with PUZ_ID values from a data set.

On form two there is a tool strip and below is a search query.

I need to be able to select the value i want in the combo box on form 1, and launch a button that opens form 2, which has loaded the data that i binded onto the form.

Anyone have any ideas/code or need me to clear this up a bit more?

So i need to run something through a query, or make something public or what?

Your help is much appreciated.

shabbir 10May2010 11:49

Re: Passing Data between Forms.
 
Duplicate of Passing Data between Forms.. Thread closed.

Please do not create the same thread more than once.


All times are GMT +5.5. The time now is 14:13.