Go4Expert

Go4Expert (http://www.go4expert.com/)
-   MFC (http://www.go4expert.com/forums/mfc/)
-   -   .exe has triggered a breakpoint (http://www.go4expert.com/forums/exe-triggered-breakpoint-t19464/)

answerme 17Sep2009 12:15

.exe has triggered a breakpoint
 
Hi all
I have a client sever application ,as iam sending buffer from one ssytem to another is is working perfectly ok for sometime but after sometime i get a error .exe has triggered a breakpoint

I checked on the call stack where i got
Code:

ntdll.dll!7c901230()       
[Frames below may be incorrect and/or missing, no symbols loaded for ntdll.dll]       
msvcr90d.dll!_CrtDbgBreak()  Line 89

In my Output window iam getting this mesg

Code:

ScenGen.exe': Loaded 'D:\SGenerator\Debug\ScenGen.exe', Symbols loaded.
'ScenGen.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\ntdll.dll'
'ScenGen.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\kernel32.dll'
'ScenGen.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\opengl32.dll'
'ScenGen.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\msvcrt.dll'
'ScenGen.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\advapi32.dll'
'ScenGen.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\rpcrt4.dll'
'ScenGen.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\gdi32.dll'
'ScenGen.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\user32.dll'
'ScenGen.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\glu32.dll'
'ScenGen.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\ddraw.dll'
'ScenGen.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\dciman32.dll'
'ScenGen.exe': Loaded 'D:\SGenerator\Debug\fastdb.dll', Symbols loaded.
'ScenGen.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\wsock32.dll'
'ScenGen.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\ws2_32.dll'
'ScenGen.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\ws2help.dll'
'ScenGen.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\WinSxS\x86_Microsoft.VC90.DebugCRT_1fc8b3b9a1e18e3b_9.0.21022.8_x-ww_597c3456\msvcp90d.dll', Symbols loaded.
'ScenGen.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\WinSxS\x86_Microsoft.VC90.DebugCRT_1fc8b3b9a1e18e3b_9.0.21022.8_x-ww_597c3456\msvcr90d.dll', Symbols loaded.
'ScenGen.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\WinSxS\x86_Microsoft.VC90.DebugMFC_1fc8b3b9a1e18e3b_9.0.21022.8_x-ww_2a62a75b\mfc90d.dll', Symbols loaded.
'ScenGen.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\shlwapi.dll'
'ScenGen.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\msimg32.dll'
'ScenGen.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\WinSxS\x86_Microsoft.Windows.Common-Controls_6595b64144ccf1df_6.0.2600.2180_x-ww_a84f1ff9\comctl32.dll'
'ScenGen.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\oleaut32.dll'
'ScenGen.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\ole32.dll'
'ScenGen.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\WinSxS\x86_Microsoft.VC90.MFCLOC_1fc8b3b9a1e18e3b_9.0.21022.8_x-ww_11f3ea3a\mfc90enu.dll', Binary was not built with debug information.
'ScenGen.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\uxtheme.dll'
'ScenGen.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\iglicd32.dll', Binary was not built with debug information.
'ScenGen.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\igldev32.dll', Binary was not built with debug information.
'ScenGen.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\mcd32.dll'
'ScenGen.exe': Unloaded 'C:\WINDOWS\system32\mcd32.dll'
'ScenGen.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\urlmon.dll'
'ScenGen.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\version.dll'
'ScenGen.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\asycfilt.dll'
'ScenGen.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\mlang.dll'
'ScenGen.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\mswsock.dll'
'ScenGen.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\hnetcfg.dll'
'ScenGen.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\wshtcpip.dll'
'ScenGen.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\dnsapi.dll'
'ScenGen.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\winrnr.dll'
'ScenGen.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\wldap32.dll'
Second Chance Assertion Failed: File f:\dd\vctools\vc7libs\ship\atlmfc\src\mfc\wincore.cpp, Line 310
ScenGen.exe has triggered a breakpoint       

Does anyone knows whats this problem is .I s it because earlier program was working in vs 2005 & now i have converted to vs 2008
You suggestion will be helpful
thanks


All times are GMT +5.5. The time now is 05:11.