Go4Expert

Go4Expert (http://www.go4expert.com/)
-   Windows (http://www.go4expert.com/forums/windows-forum/)
-   -   G4EF Toolbar : Bug Reports and Feature Requests (http://www.go4expert.com/forums/g4ef-toolbar-bug-reports-feature-t18465/)

mayjune 7Jul2009 20:35

G4EF Toolbar : Bug Reports and Feature Requests
 
Ok, the outlook is pretty good saswat,
but i think one main problem is there, what if i want to open the link in new tab? i can't right click on it...
i have to open a new tab and then only i can open it in new tab, can't i directly do it without leaving the current page?
Something like -> Left click open in this tab, Right click open in new tab would be very cool...

shabbir 7Jul2009 21:10

Re: Go4Expert.com Toolbar for Firefox 1.5+
 
Try Ctrl + Click

mayjune 7Jul2009 21:23

Re: Go4Expert.com Toolbar for Firefox 1.5+
 
doesn't do for me...

shabbir 7Jul2009 21:29

Re: Go4Expert.com Toolbar for Firefox 1.5+
 
Quote:

Originally Posted by mayjune (Post 51692)
doesn't do for me...

I havent tested but was just a suggestion.

shabbir 8Jul2009 15:10

Re: Go4Expert.com Toolbar for Firefox 1.5+
 
Installed it and looks good.

There are lots of things that can be added.
1. Feed urls
2. Search forums apart from the Google one. We have Guests search on without any image verification already.
3. Member search can be on forum search rather than Google.

BTW its really a kool thing and also I searched and found this and so planning to add if we all agree.

SaswatPadhi 8Jul2009 18:24

Re: Go4Expert.com Toolbar for Firefox 1.5+
 
Created the thread : http://www.go4expert.com/showthread.php?t=18425 specifically for the toolbar version uploads and change-log reports.

@ shabbir :

About the things you mentioned :
(1) Please explain, what feed urls I must add (nimesh and I can definitely do that).
(2) OK. Forum Search can be done .. point taken.
(3) Member Search through forum search ?!? :confused: I don't think the forum search can direct us to the Member's profile. It can of course show us the member's threads, articles and posts.

So, you are planning to create the official toolbar with Conduit .. :disappoin
Anyway .. I'll continue to work on and improve my toolbar. After all .. I have done so much effort on that.

And my friends here (all G4EF members) can continue to use my toolbar, if they wish .....

shabbir 8Jul2009 18:57

Re: Go4Expert.com Toolbar for Firefox 1.5+
 
You can add all the feed urls for each forum.
By member search I meant - http://www.go4expert.com/memberlist.php?do=search
Also I am not planning to create toolbar but if people like to have I can still think off.

I doubt the thread is in the right forum ( Windows ). Not this one. the other one.

SaswatPadhi 8Jul2009 19:13

Re: Go4Expert.com Toolbar for Firefox 1.5+
 
Quote:

Originally Posted by shabbir (Post 51855)
You can add all the feed urls for each forum.

Point taken.

Quote:

Originally Posted by shabbir (Post 51855)

Never knew about it !! Thanx ! :)

Quote:

Originally Posted by shabbir (Post 51855)
Also I am not planning to create toolbar but if people like to have I can still think off.

Hmm...

Quote:

Originally Posted by shabbir (Post 51855)
I doubt the thread is in the right forum ( Windows ). Not this one. the other one.

Which forum do you suggest then ??

nimesh 9Jul2009 01:17

Re: Go4Expert.com Toolbar for Firefox 1.5+
 
@Saswat: I used 1.0 and 1.1, but I was disappointed by ver 1.1 for one reason.

My habit it to keep few tabs open all the time.
few that I want to read and few which I use very frequently.
So even if I close firefox, they are saved in history and comes back when I restart the firefox.

But these tabs didn't appear when I installed G4E toolbar ver 1.1
this did not happen with ver. 1.0

mayjune 9Jul2009 01:37

Re: Go4Expert.com Toolbar for Firefox 1.5+
 
@nimesh
tested your problem, not in 1.2, check it...


All times are GMT +5.5. The time now is 00:06.