Go4Expert

Go4Expert (http://www.go4expert.com/)
-   PHP (http://www.go4expert.com/forums/php/)
-   -   Inser value Ms-Access database through php (http://www.go4expert.com/forums/inser-value-ms-access-database-php-t18456/)

itsys 10Jul2009 10:55

Inser value Ms-Access database through php
 
I have created directory submission page in this page title, url, description, categorylist(drop down), email and dynemic code. how can insert this value Ms-Access database through php

shabbir 10Jul2009 10:59

Re: Inser value Ms-Access database through php
 
Confine links to signatures only

itsys 10Jul2009 11:00

Re: Inser value Ms-Access database through php
 
whats mean

naimish 10Jul2009 11:21

Re: Inser value Ms-Access database through php
 
add links to your sign only...like after Thanks & Regards,

itsys 10Jul2009 11:36

Re: Inser value Ms-Access database through php
 
Ok
Quote:

Originally Posted by naimish (Post 52066)
add links to your sign only...like after Thanks & Regards,


itsys 10Jul2009 11:38

Re: Inser value Ms-Access database through php
 
Quote:

Originally Posted by naimish (Post 52066)
add links to your sign only...like after Thanks & Regards,

are you online? I want to chat you.............my emailId kamal.mohammad@itsyssolutions.net


All times are GMT +5.5. The time now is 03:02.