Go4Expert

Go4Expert (http://www.go4expert.com/)
-   Help and Support (http://www.go4expert.com/community/help-and-support/)
-   -   Reported Post by mayjune (http://www.go4expert.com/community/reported-post-mayjune-t18434/)

mayjune 9Jul2009 03:12

Reported Post by mayjune
 
mayjune has reported a post.

Reason:
Quote:

but why? how it posted twice???
i clicked only once!!
sigh ...delete this please...
and no i am not going mad ...:p
Post: Finding my way around screen and please help with question
Forum: C-C++
Assigned Moderators: coderzone, DaWei, SaswatPadhi

Posted by: mayjune
Original Content:
Quote:

as for your first problem, that is the best way, there are other ways dda line, bresenham line but then you would have to code the whole code for it to draw a line...so this old way is better i would say

ps - don't know why no one notices but we never give any value to gmode variable...
you can replace &gmode with NULL in initgraph(), it works for me in TC, try it in your compiler.
Also instead of DETECT, you can give value 0 too, as its the same thing..

SaswatPadhi 9Jul2009 06:09

Re: Reported Post by mayjune
 
2nd Post Removed.

naimish 9Jul2009 06:42

Re: Reported Post by mayjune
 
Cool


All times are GMT +5.5. The time now is 14:52.