Go4Expert

Go4Expert (http://www.go4expert.com/)
-   C++ (http://www.go4expert.com/forums/cpp/)
-   -   Codegear C++ Builder 2007 without VCL? (http://www.go4expert.com/forums/codegear-cpp-builder-2007-vcl-t16943/)

hazamin 17Apr2009 18:32

Codegear C++ Builder 2007 without VCL?
 
Hi. I have just installed Codegear C++ Builder 2007. And
1. Didn't find VCL components (Button, Memo etc). What option should I check to make VCL components visible?
2. Debug occurs in CPU mode. When I push "F7", assembler code appears in CPU mode. What option should I check to make

debugging mode in programm lines?


All times are GMT +5.5. The time now is 21:33.