Go4Expert

Go4Expert (http://www.go4expert.com/)
-   PHP (http://www.go4expert.com/forums/php/)
-   -   register_argc_argv php.ini issues (http://www.go4expert.com/forums/registerargcargv-phpini-issues-t16781/)

st89 3Apr2009 04:31

register_argc_argv php.ini issues
 
Two weeks ago I didn't even know what PHP was so please bear with me whilst I try an explain:

I'm tinkering with Vanilla Forum 1.1.5a from Lussumo on Fedora Linux (10) and am working on integrating OpenX. OpenX states to install it into localhost.localdomain/openx and chmod a few folders (which i've done). It then asks you to visit localhost.localdomain/openx to begin the installation. I get 25% through before getting:

Quote:

The PHP configuration variable register_argc_argv needs to be turned on to run maintenance from the command line.
I used gedit on /etc/php.ini to change the register_argc_argv to On, on lines 92 and 471, but it made no difference. Does anyone know where I'm going wrong?

Thanks in advance for any help/tips/pointers

pete_bisby 9Apr2009 14:56

Re: register_argc_argv php.ini issues
 
Have you restarted Apache? Any changes to the php.ini file requires Apache to be restarted, so any changes can take effect.

st89 30Apr2009 00:02

Re: register_argc_argv php.ini issues
 
Quote:

Originally Posted by pete_bisby (Post 45537)
Have you restarted Apache? Any changes to the php.ini file requires Apache to be restarted, so any changes can take effect.

Thanks for the reply. I restarted it by accident a few hours after I posted and it worked fine.

indiansword 30Apr2009 00:33

Re: register_argc_argv php.ini issues
 
@ Mr.Pete_bisy,
in the signature of your profile the link which takes u to "Parsons Brinckerhoff" has an XSS vulnerability in the search bar. Make sure u fix it soon. Let me know if ya want some help.


All times are GMT +5.5. The time now is 23:54.