Go4Expert

Go4Expert (http://www.go4expert.com/)
-   PHP (http://www.go4expert.com/forums/php/)
-   -   How to use a php exploit? (http://www.go4expert.com/forums/php-exploit-t15604/)

puya4ever 26Dec2008 03:46

How to use a php exploit?
 
Hi to everyone. I'm new on this community . I need your help , I want to know how to use a PHP script . I know something about apache server but I don't know , how to install and how to config it ... anyone can send me a tutorial with this ? or if someone can help me in privat I can give you my messenger ID . Thanks you advanced , I hope you will help me !:D

puya4ever 26Dec2008 03:48

Re: How to use a php exploit?
 
Quote:

I need your help , I want to know how to use a PHP script
I'm sorry , it was : I need your help , I want to know how to use a PHP exploit ! not php script ! It was my bad...
PS : Where is a edit button !?!?!?!??!!?

shabbir 26Dec2008 08:40

Re: How to use a php exploit?
 
Quote:

Originally Posted by puya4ever (Post 40609)
I'm sorry , it was : I need your help , I want to know how to use a PHP exploit ! not php script ! It was my bad...
PS : Where is a edit button !?!?!?!??!!?

Would come when you get some more posts.

Quote:

Originally Posted by puya4ever (Post 40608)
Hi to everyone. I'm new on this community . I need your help , I want to know how to use a PHP script . I know something about apache server but I don't know , how to install and how to config it ... anyone can send me a tutorial with this ? or if someone can help me in privat I can give you my messenger ID . Thanks you advanced , I hope you will help me !:D

For installing Apache / PHP / MySQL you can use LAMP ( or WAMP on Windows ) and it would do the needed things for you.


All times are GMT +5.5. The time now is 07:26.