vb Swapping

hardik soni's Avatar, Join Date: Jun 2010
Contributor
Hello
I have started learning VB 6.0
I got one ex. from book to swap information of one combo box with another combo box without using third combo box...can anybody share code for it ?
Reply as fast as possible.
It's urgent.

Thanks.
0
virxen's Avatar, Join Date: Nov 2009
Pro contributor
try this
Attached Files
File Type: rar comboswapVB6.rar (1.2 KB, 5 views)
0
shabbir's Avatar, Join Date: Jul 2004
Go4Expert Founder
Does it help in the real world that you cannot use a variable.
0
hardik soni's Avatar, Join Date: Jun 2010
Contributor
yes Because using third variable or combo anyone can do it.
But if you know how to do it without using third it is plus point and may be useful in interview also if applying for PHP...

Thanks.
0
shabbir's Avatar, Join Date: Jul 2004
Go4Expert Founder
I don't think any interviewer would ever ask that question unless he is still a fresher.
0
hardik soni's Avatar, Join Date: Jun 2010
Contributor
Hello Shabbir,
Yes, but today Nothing is impossible in this world. It is the great logic for that program and if interviewer is having idea about that then I think he must ask this question.

Thanks.
0
shabbir's Avatar, Join Date: Jul 2004
Go4Expert Founder
I guess if any interviewer asks that question he is absolutely not practical and when it comes to jobs people are more professional and practical.
0
hardik soni's Avatar, Join Date: Jun 2010
Contributor
Ok Shabbir...