Upload website

clocking's Avatar, Join Date: Jun 2007
Ambitious contributor
You had done your website, then, you need to upload it . I have the host but it is too small to my website'capacity.
Do you know about it ?
0
shabbir's Avatar, Join Date: Jul 2004
Go4Expert Founder
You can try Godaddy.com
0
clocking's Avatar, Join Date: Jun 2007
Ambitious contributor
thanks so much.
ah., what can I do if I want to make a new topic.
0
shabbir's Avatar, Join Date: Jul 2004
Go4Expert Founder
Create a new thread.
0
DataHostDirect's Avatar
Light Poster
Clocking, I am not here to bash GoDaddy but I have heard many bad things about them, and if you wish to setup anything, no one on their network can be using that name for the database, or anything. It's quite unreliable. I would check around, don't go just for price, if you do that, you won't get good support. Try going for places that don't oversell but are just a little more expensive, maybe like $20 for 3 months for something.
0
shabbir's Avatar, Join Date: Jul 2004
Go4Expert Founder
Yup actually GoDaddy is not good for hiring servers and you can read my review - Godaddy review but its a good thing to start up your online business.
0
DataHostDirect's Avatar
Light Poster
Eh, I was helping someone out with their online business (web hosting) and I had them switch from GoDaddy just because everything needed validation, DB's FTP accounts and everything, from their staff. And if it didn't need any validation, it couldnt have the same name as any other customer of theirs
0
clocking's Avatar, Join Date: Jun 2007
Ambitious contributor
Quote:
Originally Posted by shabbir
Yup actually GoDaddy is not good for hiring servers and you can read my review - Godaddy review but its a good thing to start up your online business.
Thank you so much.
Sorry for my late. I'm busy in my exam.
I'll see it now and answer you.
thanks.
0
clocking's Avatar, Join Date: Jun 2007
Ambitious contributor
Quote:
Originally Posted by DataHostDirect
Clocking, I am not here to bash GoDaddy but I have heard many bad things about them, and if you wish to setup anything, no one on their network can be using that name for the database, or anything. It's quite unreliable. I would check around, don't go just for price, if you do that, you won't get good support. Try going for places that don't oversell but are just a little more expensive, maybe like $20 for 3 months for something.
ok! thank for your idea.
I hope our are friends.
0
rapwaydown's Avatar
Contributor
startlogic is good, i know many people use it, the price is like $6-$7, their support is good too, see for yourself
<<Self promotion link dropped>>

Last edited by shabbir; 28Nov2007 at 09:05.. Reason: Self promotion link dropped.