0
shabbir's Avatar, Join Date: Jul 2004
Go4Expert Founder
I am able to browse the site completely fine.
0
indiansword's Avatar, Join Date: Oct 2008
Security Expert
i dont know, m using avast AV and so do most of my members, i have attached a screenshot here that contains the warning that pops up everytime someone surfs through my website. I have noticed that very few of the web pages dont give the warning but most of them do.
Attached Images
File Type: jpg tmerror.jpg (25.3 KB, 6 views)
0
P455w0rd_Cr4kz's Avatar, Join Date: Jan 2007
Ambitious contributor
interesting indeed,i never sen that before. Double check all your /root .php files codes.
Also,i wonder if there's any new exploit using signatures ect.
I did went to your site using IE couple of times and only happened once. I got a pop up running a fake antivirus scanner trying to make me download a .exe file.
Now..also it might be a "BHO" somewhere. I wish i could of been more helpful.
0
indiansword's Avatar, Join Date: Oct 2008
Security Expert
so far what i have done is i have downloaded the ENTIRE web files from my ftp to the computer and scanned them with different AVs, but no such luck.
0
shabbir's Avatar, Join Date: Jul 2004
Go4Expert Founder
I do not get anything of that sort and I am using Norton
0
P455w0rd_Cr4kz's Avatar, Join Date: Jan 2007
Ambitious contributor
Quote:
Originally Posted by indiansword View Post
so far what i have done is i have downloaded the ENTIRE web files from my ftp to the computer and scanned them with different AVs, but no such luck.
Sounds like a drive by infection pest. I looked around and found these:
http://securityresponse.symantec.com...606-99&tabid=2
0
indiansword's Avatar, Join Date: Oct 2008
Security Expert
Quote:
Originally Posted by P455w0rd_Cr4kz View Post
Sounds like a drive by infection pest. I looked around and found these:
http://securityresponse.symantec.com...606-99&tabid=2

So exactly do u suggest? Will it be fixed if i move my forum from myBB to vBulletin? and remove everything else thats sitting in FTP and doing nothing?
0
indiansword's Avatar, Join Date: Oct 2008
Security Expert
update: ISSUE FIXED

it was an XSS vulnerability because of that particuler theme. I enever thought about that because i thought myBB is quite secured, IT IS. But just the problem in theme designed which allowed html entities.

Just as an FYI,
Thanks for the support anyway.