1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Pop ups

Discussion in 'Windows' started by CallFaheem2, Sep 19, 2006.

  1. CallFaheem2

    CallFaheem2 New Member

    Joined:
    Aug 19, 2006
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    for last 2 days when ever I connect internet I advertisement start popping up. how can I stop them.
    I have run spyware program no use, antivirus no use. check the setting in the internet browser kept them to default no use.
    It started immediately when I installed winamp seconds after that 32 windows popped up I uninstalled in immediately, but the pop ups are still coming throught. need help mate and if possible some reason.
     
  2. shabbir

    shabbir Administrator Staff Member

    Joined:
    Jul 12, 2004
    Messages:
    15,293
    Likes Received:
    365
    Trophy Points:
    83
    Go to Internet explorer tools menu and pop-up blockers > pop-up blocker settings and change the filter level to high.
     
  3. CallFaheem2

    CallFaheem2 New Member

    Joined:
    Aug 19, 2006
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thanks Shabbir
    That did work for a while and all of a sudden same thing.
    But when you when you set the setting to high it will also block your wanted sites pop ups for example link this page from my mail.

    It didn't work while posting the reply I have to stop 9 times due to pop ups
     
  4. shabbir

    shabbir Administrator Staff Member

    Joined:
    Jul 12, 2004
    Messages:
    15,293
    Likes Received:
    365
    Trophy Points:
    83
    No what you do is click on the icon in the bottom right corner and click always allow popups from ... site and that way some sites like GMail, yahoomail ... some sites slowly will be added to your list which will be alowed with the popups and no other site which has popups not at the loading time but on some click or something else.
     
  5. evileye

    evileye New Member

    Joined:
    Jan 7, 2007
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    well i have a better option for this modify the HOST file in the windows dir... I mean vhost.txt
     

Share This Page