1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Log into windows vista without password

Discussion in 'Ethical hacking' started by Adamhumbug, Dec 10, 2008.

  1. Adamhumbug

    Adamhumbug New Member

    Joined:
    Dec 10, 2008
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I would like to know how to log into windows vista without knowing th eusers password. I woild also like to know if it is possible to use command prompt without being logged in.
     
  2. neo_vi

    neo_vi New Member

    Joined:
    Feb 1, 2008
    Messages:
    722
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    Software engineer
    Location:
    Earth
    Home Page:
    both are difficult. I know to crack into XP without password. But i'm not sure whether it works in vista
     
  3. Adamhumbug

    Adamhumbug New Member

    Joined:
    Dec 10, 2008
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    How do the IT repair men do it. i have had my computer mended before and they didnt need to know the password, they just somehow got in.
     
  4. neo_vi

    neo_vi New Member

    Joined:
    Feb 1, 2008
    Messages:
    722
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    Software engineer
    Location:
    Earth
    Home Page:
    If it is the case, i think u forgot to set an admin password for the system.
    The user account named "Administrator" doesn't have a password by default. I think they got thro that way
     
  5. Adamhumbug

    Adamhumbug New Member

    Joined:
    Dec 10, 2008
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    But how did he access that account without me telling him the administrator password
     
  6. Adamhumbug

    Adamhumbug New Member

    Joined:
    Dec 10, 2008
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I mean without my account password
     
  7. shabbir

    shabbir Administrator Staff Member

    Joined:
    Jul 12, 2004
    Messages:
    15,287
    Likes Received:
    364
    Trophy Points:
    83
    You probably had the password as blank which they guessed it.
     
  8. Adamhumbug

    Adamhumbug New Member

    Joined:
    Dec 10, 2008
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    but how do you get to the administrator account
     
  9. neo_vi

    neo_vi New Member

    Joined:
    Feb 1, 2008
    Messages:
    722
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    Software engineer
    Location:
    Earth
    Home Page:
    It works in XP. but i don't know in vista. when the logon screen is shown press ctrl+alt+del+del. U'll see a dialog box showing the username and password. U can edit both the fields. In the username field type administrator and just press enter. U'll be taken into ur system using the administrator account.
     
  10. convict

    convict New Member

    Joined:
    Jan 17, 2009
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    You can log into windows vista without password. For this you need a live cd called OPHCRACK for Vista. Search google and you can find it. After u get the cd simply boot from cd and it will tell u all the passwords of all the accounts of windows vista on that machine
     
  11. fourthdimension

    fourthdimension New Member

    Joined:
    Jan 8, 2009
    Messages:
    144
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    0
    Home Page:
    Ophcrack works very well. So does booting into the command prompt and using the net users hack. Plenty of information on google about that.
    Also, default usernames and passwords are killers. For instance, Administrator, HelpAssistant, etc.
     
    shabbir likes this.
  12. cerebrum

    cerebrum New Member

    Joined:
    Dec 15, 2008
    Messages:
    36
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
  13. fourthdimension

    fourthdimension New Member

    Joined:
    Jan 8, 2009
    Messages:
    144
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    0
    Home Page:
    Sure, but if you don't have any login for the computer and safe mode is disabled, you can't use cain. Ophcrack will work unless the bios is locked, but it will just take longer if a secure password is used on vista.
     
  14. fourthdimension

    fourthdimension New Member

    Joined:
    Jan 8, 2009
    Messages:
    144
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    0
    Home Page:
    Am I missing something, or is that just a repost?
     
  15. shabbir

    shabbir Administrator Staff Member

    Joined:
    Jul 12, 2004
    Messages:
    15,287
    Likes Received:
    364
    Trophy Points:
    83
    Double post deleted.
     
  16. brokenheartz

    brokenheartz New Member

    Joined:
    Jan 25, 2009
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    if bios locked can clean with jumper rite???
    if not mistaken...
    hahahaha
     
  17. fourthdimension

    fourthdimension New Member

    Joined:
    Jan 8, 2009
    Messages:
    144
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    0
    Home Page:
    Yes, there's a way to short it using a jumper, but again... good luck doing that on a laptop without damaging anything. Dell makes their laptops very hard to take apart, and the connection you need to jump isn't accessible by any of the panels; you have to actually disassemble the laptop to get at it in most models. That's quite risky if you haven't done that sort of thing many times before.
     
  18. Kenjitamurako

    Kenjitamurako New Member

    Joined:
    Feb 7, 2009
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    OPHCRACK live cd (vista) is an awfully large file and downloads slow for most on sourceforge. The most famous torrent is the one at piratebay. Google Search: "OPHCRACK live cd vista" and it's about the 9th entry down.
     
  19. fourthdimension

    fourthdimension New Member

    Joined:
    Jan 8, 2009
    Messages:
    144
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    0
    Home Page:
    My ophcrack download took about 4 minutes. Just from a mirror, not even a torrent.
     
  20. Kenjitamurako

    Kenjitamurako New Member

    Joined:
    Feb 7, 2009
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I tried downloading from sourceforge and only got 89 Kbps but it probably varies based on time of day or something. Used the torrent and was getting a steady 100+. Anyway, after downloading OPH I decided to put it to use and tried on my family vista. The acting administrators account password couldn't be cracked, guess it was too complicated. Anyone know the future of bootable vista password cracking? I read up that abel & cain might be working on a live cd but would it fare any better?
     

Share This Page