1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

hacking lan,

Discussion in 'Ethical hacking' started by cpulocksmith, Nov 9, 2008.

  1. cpulocksmith

    cpulocksmith New Member

    Joined:
    Jul 23, 2008
    Messages:
    289
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    student
    Location:
    canada
    i need to know how to gain the ability to browse and copy files off a computer that is rigged up in lan with me. i can probably get the guy to put stuff like batch files and such on said computer. and i can simple run a scan on my how network to find his ip i am fairly sure, although last time i did that i dont think his computer came up on my scan. we had 4 computers all rigged up in lan and we were playing quake 3.(great game) and i ran a scan and i picked up

    (XXX.XXX.XXX.01) C/R
    (XXX.XXX.XXX.104) jim
    (XXX.XXX.XXX.106) joe
    (XXX.XXX.XXX.102) me
    (XXX.XXX.XXX.255) C/R

    and we will say my friend i want to target's name is bill. well that is what came up. i know he is using vista. (home i think.) and he was connected. the scanner i was using was "Advanced IP scanner v1.5" , and "zenmap" to get a better look.

    sadly that is about all the info i can provide. oh also i think i know his username and pasword, unless he changed them but knowing him i dont think he has. if you need more info just post what you need and i will try to provid it as needed.
     
  2. neo_vi

    neo_vi New Member

    Joined:
    Feb 1, 2008
    Messages:
    722
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    Software engineer
    Location:
    Earth
    Home Page:
    Is it ethernet lan or wireless lan. U can ver well use cain & abel for this purpose. wat do u want with the victim's system.
     
  3. cpulocksmith

    cpulocksmith New Member

    Joined:
    Jul 23, 2008
    Messages:
    289
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    student
    Location:
    canada
    well master neo, i was wireless on my laptop, so was say jim. we'll say joe and bill were wired up in lan to my router, the same one i was wirelessly linked to same with jim. so pretty mush the important part is i was wireless he was in lan. but i could be in lan also if that would help. i would like not to be up it can happen, if it must.
     
  4. neo_vi

    neo_vi New Member

    Joined:
    Feb 1, 2008
    Messages:
    722
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    Software engineer
    Location:
    Earth
    Home Page:
    if it is the case u can use any remote login software so as to gain access to his files.
     
  5. cpulocksmith

    cpulocksmith New Member

    Joined:
    Jul 23, 2008
    Messages:
    289
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    student
    Location:
    canada
    can you suggest anything?
     
  6. neo_vi

    neo_vi New Member

    Joined:
    Feb 1, 2008
    Messages:
    722
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    Software engineer
    Location:
    Earth
    Home Page:
    I'm not much familiar with that. but how about turkojan. With that u can access i hope.
     
  7. cpulocksmith

    cpulocksmith New Member

    Joined:
    Jul 23, 2008
    Messages:
    289
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    student
    Location:
    canada
    thanks. ill check it out.
     
  8. neo_vi

    neo_vi New Member

    Joined:
    Feb 1, 2008
    Messages:
    722
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    Software engineer
    Location:
    Earth
    Home Page:
    there is a tutorial written by immortal in this site. Have a look at it.
     
  9. cpulocksmith

    cpulocksmith New Member

    Joined:
    Jul 23, 2008
    Messages:
    289
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    student
    Location:
    canada
    i am guessing i have to pay for such a peace of soft ware hu.
     
  10. reddyschintu

    reddyschintu Banned

    Joined:
    Nov 11, 2008
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    student
    Location:
    karimnagar
    Home Page:
    instead if u want to access with permission u can use many remote desktop software
     
  11. neo_vi

    neo_vi New Member

    Joined:
    Feb 1, 2008
    Messages:
    722
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    Software engineer
    Location:
    Earth
    Home Page:
    no turkojan gold edition is available for free download via RS. search in that. U'll be getting it.
     

Share This Page