1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

How do you hack MMORPG's?

Discussion in 'Ethical hacking' started by Arcos, Jun 19, 2008.

  1. Dra-cu

    Dra-cu New Member

    Joined:
    Jun 28, 2008
    Messages:
    24
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    designer
    i send you informations by pm :)
    About your illustrations, you still want the dark sorcerest ? or just the login background ?
     
  2. XXxxImmortalxxXX

    XXxxImmortalxxXX New Member

    Joined:
    Jun 27, 2007
    Messages:
    569
    Likes Received:
    18
    Trophy Points:
    0
    login background
     
  3. Dra-cu

    Dra-cu New Member

    Joined:
    Jun 28, 2008
    Messages:
    24
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    designer
    Ok i've began your login background, i hope i could finish it this week :)
     
  4. XXxxImmortalxxXX

    XXxxImmortalxxXX New Member

    Joined:
    Jun 27, 2007
    Messages:
    569
    Likes Received:
    18
    Trophy Points:
    0
    thanks mate very much
     
  5. Dra-cu

    Dra-cu New Member

    Joined:
    Jun 28, 2008
    Messages:
    24
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    designer
    have you found some more information about actionscript ?
     
    1 person likes this.
  6. XXxxImmortalxxXX

    XXxxImmortalxxXX New Member

    Joined:
    Jun 27, 2007
    Messages:
    569
    Likes Received:
    18
    Trophy Points:
    0
    i sent you a message but anyways give me a couple more days and ill give you the answer.
     
  7. XXxxImmortalxxXX

    XXxxImmortalxxXX New Member

    Joined:
    Jun 27, 2007
    Messages:
    569
    Likes Received:
    18
    Trophy Points:
    0
    K within the script i dunno where im not at my house but some script has a code in there to which when you connect to the server the server checks your files ( like i said before) maybe if you change the ip of the script to localhost (127.0.0.1) maybe you could bypass it and not have to worry about that part of the script or try (make a backup) deleting that part of the script and see what happens
     
  8. Dra-cu

    Dra-cu New Member

    Joined:
    Jun 28, 2008
    Messages:
    24
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    designer
    Ok, i see what you mean, i 'll take a look for it, but i think, i can't edit the script...actually i don't succed in it, 'cause the software fail in converting the swf file into fla file...well, first, i'll search for scripts where the server checks the client's files
     
  9. XXxxImmortalxxXX

    XXxxImmortalxxXX New Member

    Joined:
    Jun 27, 2007
    Messages:
    569
    Likes Received:
    18
    Trophy Points:
    0
    k tell me what all you found when u see it k
     
  10. Dra-cu

    Dra-cu New Member

    Joined:
    Jun 28, 2008
    Messages:
    24
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    designer
    pretty long work lol checking all scripts :)
     
  11. Dra-cu

    Dra-cu New Member

    Joined:
    Jun 28, 2008
    Messages:
    24
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    designer
    I haven't found yet the script, i got too many orders for now :) to take the time to look precisely.
    I wonder something, do you know what is called "stack underflow" ?
    Because you told me that i may just have to change the script where the server checks. But to edit the script i need to decompile the file however, when i try it with SWF decompiler, i got some "stack underflow"...
    So i wonder where this comes from...
     
  12. 7flint7

    7flint7 New Member

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Messages:
    24
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    shit, im staying behind here..
    -ok dra-cu, i have not converted the codes cuz im not really sure what to change..
    but i start thinking and end up with the same conclusion, nothing you do to the client will have any effect on the game, ( except graphics modifications ) for the client o t have any effect, either you use a filter or hack straight in to the server, as simple and complicated as that, so i honestly thing that changing script will have much success. or like immortal said
    " maybe if you change the ip of the script to local host, you could bypass it" im actually gona try that on R..

    -immortal- can you show some screen shots of your game if possible? ill like to know what your looking for and give some ideas. thx :smug:
     
  13. 7flint7

    7flint7 New Member

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Messages:
    24
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    i have a question.
    is there any way i can make a patch and use it, with out the server detecting it??
     
  14. XXxxImmortalxxXX

    XXxxImmortalxxXX New Member

    Joined:
    Jun 27, 2007
    Messages:
    569
    Likes Received:
    18
    Trophy Points:
    0
    yeah ill get the picture up quickly but no because ur patch will have to go through there servers for instance


    u make the game ur hosting it u update it ppl downloads and upadtes from your server a hacker makes a patch he must then upload it to the main server then for others to download
     
  15. 7flint7

    7flint7 New Member

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Messages:
    24
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    yea but i don't want others to download it, i just want it for me. but i just found this article right now, which is very interesting and its kind of what i want to do. its just am a bit confuse. here it is: http://dvlabs.tippingpoint.com/blog/2008/06/23/hacking-the-pirates-of-the-caribbean-online-mmorpg you should take a look at it so you can have a better understanding of what i would like to do.
     
  16. XXxxImmortalxxXX

    XXxxImmortalxxXX New Member

    Joined:
    Jun 27, 2007
    Messages:
    569
    Likes Received:
    18
    Trophy Points:
    0
    hmmmm well that game is programed probably diffrent ummm what game are u trying to patch it on?
     
  17. nightwarrior

    nightwarrior New Member

    Joined:
    Jul 30, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    hey guys i can hack any exe game of flash game but there is a text mmorpg game prisonstruggle.com can some 1 tell me how to send it wrong information or something like that
     
  18. nightwarrior

    nightwarrior New Member

    Joined:
    Jul 30, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Can any one tell me?
     
  19. Jetix

    Jetix New Member

    Joined:
    Jul 27, 2009
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    hi can u hack Empires Online2? its an RTS (Red Wars) plz reply to my mail ekennia@gmail.com
     
  20. Zormbie

    Zormbie New Member

    Joined:
    Apr 20, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    well, i am not saying i can do it, but it is not THAT hard. if i took awhile, i probably could. its like, i look at it, and i ALMOST recognize it off the top of my head. well,:
    1. you told us what game it is in the coding lol. " __reg4.rank = new dofus.datacenter.Rank(__reg8, __reg9, __reg10, __reg11);
    2. look and read the code. it says everything.
    i am not saying it is true, just a suggestion.:happy::D
     

Share This Page