How to hack into LAN Network

pleomax02's Avatar, Join Date: Mar 2009
Newbie Member
Hi,

I have searched this forum and google but i didn't find anything which matches waht i am looking for.

Hacking a Network Computer didn't help that much. I can see probably 20 computer when i enter My Network Places.

And when i scanned a PC using NetAudit i got the following result:

Attachment-01

Then when i tried to enter the PC by typing \\Movie\c$ into explorer i got the following box:

Attachment-02

Then i tried to Map a Network Drive using "Administrator" and a blank password and i got this box which asks for password:


Attachment-03

This is how My ISP provides its services and i don't know how to contact him in person.

Last week he shared one of his drives for an hour and i found the he downloaded most of the latest Movies through torrent. He is probably using the Platinum Package of the ISP which gives him superb speed.

I have very poor speed and it will be helpful if can get the movies from him.
I have used Cain & Abel to Enumerate the Users and here is the result:

Attachment-04

When i click on his services i get: Access is denied.

I am running my PC as an Administrator.

Can anyone please tell me how can i get into his PC?
Attached Images
File Type: jpg 01.jpg (37.8 KB, 136 views)
File Type: jpg 02.jpg (31.5 KB, 81 views)
File Type: jpg 03.jpg (32.3 KB, 69 views)
File Type: jpg 04.jpg (46.6 KB, 81 views)
rijans, shabbir likes this
0
pleomax02's Avatar, Join Date: Mar 2009
Newbie Member
I forgot to mention i am not on a Wireless Network.

The ISP provides its service through Fibre Optic which connects to an Ethernet Switch and from that switch i got my connection through a CAT5 cable.

The switch is kept out side my house in a locked box.
0
SpOonWiZaRd's Avatar, Join Date: May 2007
Know what you can do.
Get Cain & Abel, then get the password hashes crack them and then connect to the C$ on the remote machine. Cian comes with a great help file that explains all of the program features, do urself a favour and read it.
0
indiansword's Avatar, Join Date: Oct 2008
Security Expert
yes i agree to Mr.s0=p00n, cain and able's the best way.
0
pleomax02's Avatar, Join Date: Mar 2009
Newbie Member
For some reason i cannot install Abel on the Remote Machine.

I can see the drives with 'Default Share' and i can even Enumerate the Usernames.

But even when i connect as 'Administrator' i can't install able.
0
indiansword's Avatar, Join Date: Oct 2008
Security Expert
u dopnt ha ve to install CAN AND ABLE on the remote machine. it should be isntalled in ur computer, its basically used for network poisioning.
0
rijans's Avatar, Join Date: Jul 2010
Go4Expert Member
I have tried. LAN networks windows 2008 S & client windows 7 becomes more secure and none of these methods are working me.