0
SaswatPadhi's Avatar, Join Date: May 2009
~ Б0ЯИ Τ0 С0δЭ ~
Bug reports and feature requests were kinda cluttered in this thread.
So created a new thread : G4EF Toolbar : Bug Reports and Feature Requests specifically for bug-reports and feature requests.
That will make my work a bit easier.

I will post announcements on new versions in both the threads.

If you like the toolbar and appreciate it, you can thank me here

[[ If a post does not belong to this thread, I might move it to the other and vice-versa ]]
0
mayjune's Avatar, Join Date: Jun 2009
Invasive contributor
Thanks for adding my name , yipeee
by the way you worked on all the request quite well, i must say...
0
SaswatPadhi's Avatar, Join Date: May 2009
~ Б0ЯИ Τ0 С0δЭ ~
Thanx

Any more requests ?
0
shabbir's Avatar, Join Date: Jul 2004
Go4Expert Founder
Quote:
Originally Posted by SaswatPadhi View Post
Thanx

Any more requests ?
Now do you sleep or not
0
nimesh's Avatar, Join Date: Apr 2009
Invasive contributor
For Ver 1.4, I got incompatibility error with FF 3.0.5
0
mayjune's Avatar, Join Date: Jun 2009
Invasive contributor
upgrade to 3.5 it works fine on 3.5, besides 3.5 is better then 3.05
0
mayjune's Avatar, Join Date: Jun 2009
Invasive contributor
Quote:
Now do you sleep or not
lolzzz i guess he woke up early that time, and the first thing he did was to check this thread

Quote:
Any more requests?
you asked for it check suggestion thread...
0
SaswatPadhi's Avatar, Join Date: May 2009
~ Б0ЯИ Τ0 С0δЭ ~
Quote:
Originally Posted by shabbir View Post
Now do you sleep or not
I woke up early today and .. as mayjune says, I just logged in to G4EF to check this thread
0
SaswatPadhi's Avatar, Join Date: May 2009
~ Б0ЯИ Τ0 С0δЭ ~
Quote:
Originally Posted by nimesh View Post
For Ver 1.4, I got incompatibility error with FF 3.0.5
The earlier versions (1.0 ~ 1.3) support FF 1.5+, but 1.4 uses some features that are available to FF 3+. So, I had to raise the FF version limit.
May be I had raised it to something higher than 3. (Sorry)

Check the XPI one attached in this post. Tell me if that works ..
If it does, I will update the XPI in the uploads thread.
Attached Files
File Type: zip G4EF_Toolbar.xpi.zip (38.9 KB, 2 views)

Last edited by SaswatPadhi; 11Jul2009 at 14:45.. Reason: Forgot to attach XPI :p
0
mayjune's Avatar, Join Date: Jun 2009
Invasive contributor
Quote:
I have added so many features, now I really hope there won't be many bugs in Ver.2.0.
don't worry i am here to find them out lolzz
waiting for the new version!!
i guess shabbir is waiting for this one to come out and give feedback, or maybe he's upset that you came up with a cool toolbar before him lol kidding