1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

G4EF Toolbar : Bug Reports and Feature Requests

Discussion in 'Windows' started by mayjune, Jul 7, 2009.

  1. SaswatPadhi

    SaswatPadhi ~ Б0ЯИ Τ0 С0δЭ ~

    Joined:
    May 5, 2009
    Messages:
    1,343
    Likes Received:
    55
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    STUDENT !
    Location:
    Orissa, INDIA
    Home Page:
    I just wanted to tell, how i actually solved this.

    What I was doing earlier is -- if a valid keystroke was found, it was added to the current sequence and then the key was disposed, so the letter does not appear at the cursor.

    What I changed it to -- I decreased the time out from 1.5 sec to 1 sec. And I removed the disposal of the key after adding it to the sequence. So now, you can continue typing, without being bothered if a combo was triggered.
    The only problem now is, if you type (for example) "SUPPOSE", you can obviously do that within 1 sec, and then the toolbar will recognize the combo SUP which will immediately search G4EF for today's posts and will display it on your current tab. :(

    I hope I can solve that too.
     
  2. SaswatPadhi

    SaswatPadhi ~ Б0ЯИ Τ0 С0δЭ ~

    Joined:
    May 5, 2009
    Messages:
    1,343
    Likes Received:
    55
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    STUDENT !
    Location:
    Orissa, INDIA
    Home Page:
    OK

    Done :
    (1) Added beep.
    (2) Improved textbox recognition -- still requires a bit of improvement.

    To-Do :
    (1) Create Options section.
    (2) Implement persistence of settings.
    (3) More accurate textbox recognition.
     
  3. mayjune

    mayjune New Member

    Joined:
    Jun 14, 2009
    Messages:
    817
    Likes Received:
    33
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    Student
    Location:
    Pune,Delhi
  4. SaswatPadhi

    SaswatPadhi ~ Б0ЯИ Τ0 С0δЭ ~

    Joined:
    May 5, 2009
    Messages:
    1,343
    Likes Received:
    55
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    STUDENT !
    Location:
    Orissa, INDIA
    Home Page:
  5. mayjune

    mayjune New Member

    Joined:
    Jun 14, 2009
    Messages:
    817
    Likes Received:
    33
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    Student
    Location:
    Pune,Delhi
    well i was waiting for it :) coz its sooo cool and easy to use...
    others should try it too.. :)
     
  6. shabbir

    shabbir Administrator Staff Member

    Joined:
    Jul 12, 2004
    Messages:
    15,283
    Likes Received:
    364
    Trophy Points:
    83
  7. mayjune

    mayjune New Member

    Joined:
    Jun 14, 2009
    Messages:
    817
    Likes Received:
    33
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    Student
    Location:
    Pune,Delhi
    nice to know you use it, but you never seem to give any feedback on it?
     
  8. shabbir

    shabbir Administrator Staff Member

    Joined:
    Jul 12, 2004
    Messages:
    15,283
    Likes Received:
    364
    Trophy Points:
    83
    That does not mean I do not use it. What it is there is more than what I could imagine.
     
  9. mayjune

    mayjune New Member

    Joined:
    Jun 14, 2009
    Messages:
    817
    Likes Received:
    33
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    Student
    Location:
    Pune,Delhi
    wait till you see the new features in the next few version :), its gonna rock!!! :D
     
  10. shabbir

    shabbir Administrator Staff Member

    Joined:
    Jul 12, 2004
    Messages:
    15,283
    Likes Received:
    364
    Trophy Points:
    83
    I agree
     
  11. SaswatPadhi

    SaswatPadhi ~ Б0ЯИ Τ0 С0δЭ ~

    Joined:
    May 5, 2009
    Messages:
    1,343
    Likes Received:
    55
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    STUDENT !
    Location:
    Orissa, INDIA
    Home Page:
    Wow ! So, you are using it !! :happy: :happy: :happy: :happy:
    Yipeee ! The admin himself is using my toolbar !!

    But I thought that you are not using it, because the view count of the attached ZIPs were very low. So, is there something like, when you download a file, the view count is not increased ??
    Thanx :)
    Those words will seriously decrease the time I would require to make the next version :p
    Even I am waiting for the next version to see the new things ;) in action .... and if I'll b successful, the toolbar is truly gonna ROCK !!
     
  12. mayjune

    mayjune New Member

    Joined:
    Jun 14, 2009
    Messages:
    817
    Likes Received:
    33
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    Student
    Location:
    Pune,Delhi
  13. shabbir

    shabbir Administrator Staff Member

    Joined:
    Jul 12, 2004
    Messages:
    15,283
    Likes Received:
    364
    Trophy Points:
    83
    No the view count does not change if I use the backend to get it but if I use here it works as normal
     
  14. shabbir

    shabbir Administrator Staff Member

    Joined:
    Jul 12, 2004
    Messages:
    15,283
    Likes Received:
    364
    Trophy Points:
    83
    I have one more suggestion and I would be more than happy to help in this.

    It should auto upgrade and I would not mind sharing a sub-domain for it as well.
     
  15. mayjune

    mayjune New Member

    Joined:
    Jun 14, 2009
    Messages:
    817
    Likes Received:
    33
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    Student
    Location:
    Pune,Delhi
    it should auto upgrade to the latest toolbar or to the post?
    also i didnt get what sub domain?
     
  16. shabbir

    shabbir Administrator Staff Member

    Joined:
    Jul 12, 2004
    Messages:
    15,283
    Likes Received:
    364
    Trophy Points:
    83
    toolbar.go4expert.com or so if need be
     
  17. mayjune

    mayjune New Member

    Joined:
    Jun 14, 2009
    Messages:
    817
    Likes Received:
    33
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    Student
    Location:
    Pune,Delhi
    that would be really nice ... :)
    i think you can add a direct link to the homepage too if you don't mind... :)
     
  18. shabbir

    shabbir Administrator Staff Member

    Joined:
    Jul 12, 2004
    Messages:
    15,283
    Likes Received:
    364
    Trophy Points:
    83
    Its already done.
     
  19. mayjune

    mayjune New Member

    Joined:
    Jun 14, 2009
    Messages:
    817
    Likes Received:
    33
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    Student
    Location:
    Pune,Delhi
    yeah i saw, it looks cool, im sure it'll add to users contributing to the forums... :)
     
  20. mayjune

    mayjune New Member

    Joined:
    Jun 14, 2009
    Messages:
    817
    Likes Received:
    33
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    Student
    Location:
    Pune,Delhi
    stumbleupon toolbar has a keyboard shortcut to hide/view toolbar ctrl+F11....add something for the 360 !! sometimes we want to have more space for view...
    add google search (general), yahoo search, wolframalpha, bing etc as an option for the search box.
    If possible, add google toolbars options to be added if required like pagerank, bookmarks (very imp) and if there is something others use... that way we can keep one toolbar then two...and save more space..
     

Share This Page