1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Crystal Reports XI. Sum field value = "1.#J"

Discussion in 'Programming' started by josemacall, Sep 11, 2008.

  1. josemacall

    josemacall New Member

    Joined:
    Sep 5, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hi all:

    We're meeting a problem while developing a CR XI report. The structure of the report is as following:

    Group 1 Header ---> Description of the group - Subtotal of a Formula (sum option)
    Group 2 Header ---> Description of the group - Subtotal of a Formula (sum option)
    Group 3 Header ---> Description of the group - Subtotal of a Formula (sum option)
    Details --> Hidden​

    All subtotals are identical but while in group #1 and group #3 they seem to work properly, in the group #2 we get the value "1.#J"


    As and example of what's going on:

    Group 1 Header ---> "Group 1" - 2000
    Group 2 Header ---> "Group 2" - "1.#J"
    Group 3 Header ---> "Group 3 1" - 1000
    Group 3 Header ---> "Group 3 2" - 1000
    Details --> Hidden​


    Can anyone give as a clue to solve this problem.

    Thanks in advance.
     
  2. josemacall

    josemacall New Member

    Joined:
    Sep 5, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Adiccionaly, when the report is exported to an Excel Application the value in that cell is "0.00", but not the sum. (2000 in the example).
    If the Export action is to pdf, we get the wrong string "1.#J".
     
  3. suki_su

    suki_su New Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Did you or anyone out there figure this out?
     
  4. janatar

    janatar New Member

    Joined:
    Dec 9, 2009
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Instead of using automatic totalling, use the running total feature to get around this problem.
     

Share This Page