1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

How to Crack Dongle, Hardware lock USB or Emulate

Discussion in 'Gadget Analysis' started by linuxswan, Sep 27, 2008.

  1. stalker.Lee

    stalker.Lee New Member

    Joined:
    Dec 17, 2013
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Dear Blackhawk,

    I have a questions for you, if you suitable. I have a hasp hl dongle, can i clone this, is this possible,
    or what can i do?

    Thank you, very much for interesting!
     
  2. motorworld

    motorworld New Member

    Joined:
    Dec 26, 2013
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Dear Hackers and Crackers,

    got a security dongle (USB) that is need so software works.
    software is windows embedded. so when you start the pc windows is not available.
    need dongle copied, yes need an exact copy.

    can anyone help.

    message me or shall i leave my email address
     
  3. Rachita

    Rachita Banned

    Joined:
    Feb 27, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    There are several ways of using a dongle for security, each with its own difficulties for somebody attempting a dongle crack. In its simplest form, the software simply checks if the dongle is physically present. This can be bypassed by hacking the software and setting it so that it always works as if the dongle is present.
     
    mhmtkmlkkts likes this.
  4. nitrousturbo

    nitrousturbo New Member

    Joined:
    Mar 9, 2014
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    And you know how to do it? Thanks!
     
  5. Replicant

    Replicant New Member

    Joined:
    Mar 9, 2014
    Messages:
    4
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Hi,

    I know this is an old thread but wanted to know if you ever solved your problem with emulating the dongle for Lavision DaVis?

    If you still need to emulate the dongle I would be happy to help.
     
  6. crazy9z

    crazy9z New Member

    Joined:
    Mar 13, 2014
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hi Replicant,

    Im looking for a way to emulate a dongle for sentinel pro, can you help? thanks
     
  7. Replicant

    Replicant New Member

    Joined:
    Mar 9, 2014
    Messages:
    4
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    I have uploaded the tools and instructions for sentinel dongle emulation Windows 32 and 64 bit at the link below. Just follow the instructions and it is fairly straight forward to get the dongle emulation setup on Win 64 and very easy for Win 32 bit systems.

    w w w dot fileswap dot com/dl/6dRB8mWFOa/

    I found these tools and instructions over at exetools forum where you can find loads more information on all types of dongles if you look around for it.
     
    crazy9z likes this.
  8. crazy9z

    crazy9z New Member

    Joined:
    Mar 13, 2014
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thanks for your reply! I using a 32bit system with xp, that's why it probably isn't working for me. I will try and test this on a 64bit machine for win7 to see if it works.

    Thanks Replicant
     
  9. Replicant

    Replicant New Member

    Joined:
    Mar 9, 2014
    Messages:
    4
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    XP 32bit is the easiest method.

    Use edgepro11 to dump and solve dongle memory then use SENTEMUL2007 to load .dng file and emulate dongle.
     
  10. crazy9z

    crazy9z New Member

    Joined:
    Mar 13, 2014
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    how do i create a dng file?

    I have .dmp, .bin, .ssp and .reg files.

    I have no idea how to create a dng
     
  11. crazy9z

    crazy9z New Member

    Joined:
    Mar 13, 2014
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    The log in edgepro keeps giving an error: can't init API
     
  12. Replicant

    Replicant New Member

    Joined:
    Mar 9, 2014
    Messages:
    4
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    I've already said how to and it says how to in the instructions as well.

    insert dongle
    use edgepro11 (sentinel tab)
    click browse and type a file name to save as .dng
    click dump and solve

    use SENTEMUL2007 to load .dng file
     
  13. Rachita

    Rachita Banned

    Joined:
    Feb 27, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    the software simply checks if the dongle is physically present.
     
  14. jackjones

    jackjones New Member

    Joined:
    Mar 21, 2014
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hi,

    I'm trying to emulate a Hasp Hardlock USB 1.12 dongle on a machine with Windows 7 64 bit. Note I used hasphl2010 to create a bin file but was unable to create a registry file. Any help or advice would be greatly appreciated. Also, I have the dongle.

    Kind regards,
    Jack
     
  15. afzalbhutto1

    afzalbhutto1 New Member

    Joined:
    Apr 2, 2014
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hi,

    I need help to crack winplus32.This is News Prompting software, it will helps staff to onair news stories into screen, Normally it requires its own hardware which is called Xbox, it will connect with USB port out. than SDI, BNC or VGA out. (as per need). I have installed the winplus software, when i run this, it giving error (Prompting Disable.) .If i plug the hardware (XBOX) than it work. I need to make it workable without its own hardware(XBOX). It should be work with normal graphics card.

    USB Drivers , PCI Drivers and screen shorts is attached.

    Regards,
     

    Attached Files:

    • win.rar
      File size:
      44.8 KB
      Views:
      64
    • win.jpg
      win.jpg
      File size:
      221.2 KB
      Views:
      59
  16. souvik.gis

    souvik.gis New Member

    Joined:
    Apr 14, 2014
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    hi all. I have hypack 2010 original dongle. I want to take a dump of the dongle. Please tell me how to do that.
     
  17. skr706

    skr706 Member

    Joined:
    Apr 8, 2013
    Messages:
    34
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    8
    Is the Dongle "Hasp or Unikey"
    Hypack used Hasp till ver 2010 and Unikey after 2011.......
    Sunil
    skr706@gmail.com
     
  18. borrego420

    borrego420 New Member

    Joined:
    Jul 5, 2014
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i can help you but you need the original key
     
  19. skr706

    skr706 Member

    Joined:
    Apr 8, 2013
    Messages:
    34
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    8
    I already Have the solution if its Hypack 2010. But if its later than that, I dont have.

    Do you have any solution for Wibukey, can you help me with it.?

    Sunil
    skr706@gmail.com
     
  20. souvik.gis

    souvik.gis New Member

    Joined:
    Apr 14, 2014
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I do have the original key and the hardlock dongle. How to make a emulator from that dongle
     

Share This Page