1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

ComboBox populate without mouse or key press

Discussion in 'MFC' started by apatra, Jun 25, 2008.

  1. apatra

    apatra New Member

    Joined:
    May 21, 2008
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0

    To be more clear-
    I create a dialog with a combobox, and after executing it dialog is launching with combobox. and when I click on combobox it popup with string. Till now there is no problem. But my requirement is when dialog will launch - it will show this combobox in populated state - without press any key or mouse.
    How can I do it...?

    Can you please help me...?
     
  2. shabbir

    shabbir Administrator Staff Member

    Joined:
    Jul 12, 2004
    Messages:
    15,293
    Likes Received:
    365
    Trophy Points:
    83
    Populate it in InitDialog
     
  3. apatra

    apatra New Member

    Joined:
    May 21, 2008
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    But in InItDialog what will be the code to dropdown combobox. Can you please provide me with a small program. It will great help......
     
  4. shabbir

    shabbir Administrator Staff Member

    Joined:
    Jul 12, 2004
    Messages:
    15,293
    Likes Received:
    365
    Trophy Points:
    83
    Same code that you wrote in some other event. Share that code and it won't be anything different.
     
  5. apatra

    apatra New Member

    Joined:
    May 21, 2008
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Problem is fixed....Thanks
     

Share This Page