1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

How to Bypass or Hack the Company's Firewall

Discussion in 'Ethical hacking' started by Criminal, Aug 29, 2007.

  1. Criminal

    Criminal New Member

    Joined:
    Aug 29, 2007
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hi,

    Our Company recently installed a firewall and they are prohibiting access to internet. So we can only Use the IntrAnet. When I type a website in the browser a screen pops and it asks me for a user name and password to log in to 10.1.1.14

    So How can I log in to Internet Now. Any way to bypass that firewall ?
     
  2. it career

    it career New Member

    Joined:
    Apr 8, 2007
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    Web Designing
    Home Page:
    Do not do it, you can get fired
     
  3. Criminal

    Criminal New Member

    Joined:
    Aug 29, 2007
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Man i want to Do It, So If any one Know how, please Reply.
     
  4. jwshepherd

    jwshepherd New Member

    Joined:
    Aug 13, 2007
    Messages:
    135
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    VP Technology Corporation
    Location:
    Texas
    Home Page:
    try using the ip address for the site you want to visit.72.14.207.99 for google and see if that will let you through. If not you will need to determine what kind of firewall they are using.
     
  5. Criminal

    Criminal New Member

    Joined:
    Aug 29, 2007
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thanks For the Reply, But the Ip Method does not work at all.
    Whenever I try to access any webpage a window pops up asking for a user name and a password.

    And How can I know the firewall that they are using?
     
  6. DaWei

    DaWei New Member

    Joined:
    Dec 6, 2006
    Messages:
    835
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    Semi-retired EE
    Location:
    Texan now in Central NY
    Home Page:
    Are you pretending that this is "ethical hacking"?
     
  7. Criminal

    Criminal New Member

    Joined:
    Aug 29, 2007
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Whatever it is, I just want to crack that stupid firewall. !!!
     
  8. SpOonWiZaRd

    SpOonWiZaRd Know what you can do.

    Joined:
    May 30, 2007
    Messages:
    747
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    Network Engineer/Programmer
    Location:
    South Africa
    Install JAP on the computer and try that, it bypasses proxy servers... So if you have a proxy firewall then it will work... If not then you must get ophcrack or cain & abel to dump the password hashes from the firewall and then crack the hash. If you do not have time to crack it then go to http://www.milw0rm.com and submit the hash to them so they will crack it for you.

    Astalavista!
     
  9. ip6v

    ip6v New Member

    Joined:
    Sep 3, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    use a web proxy. here you have hundreds of them

    solution.im
     
  10. naimish

    naimish New Member

    Joined:
    Jun 29, 2009
    Messages:
    1,046
    Likes Received:
    18
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    Software Engineer
    Location:
    On Earth
  11. The Noob

    The Noob New Member

    Joined:
    Oct 7, 2009
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hi i'm just a noob sat at a computer trying to hack a school computer XD none of these methords have worked, but if you e-mail me i will send a screen print to you of what has happend.
    My e-mail is: toxoplasm@gmx.com

    Thanks,
    Thy Noob :)
     
  12. rider

    rider New Member

    Joined:
    Jul 10, 2008
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Home Page:
    Criminal depends of the firewall ...some aplications must have the right to connect to internet. Try to ping google.com to see if you really are connected to internet. That firewall was installed on the router i guess so you have to contact the person who answers for that rooter because to be honest ,,, i dont think that you have any responsability there ...
     

Share This Page