(1) Hi/Hello.
Ans : Hello, human.

(2) Does God exist ?
Ans : I am sorry, but I don't think a poor computational engine, no matter how powerful , is capable of providing a simple answer to that question.

(3) Where is my dog/car/anything ?
Ans : Not sure, but wherever you find it, that's where it is.

(4) Are you alive ?
Ans : I am a collection of computers.

(5) When will I die ?
Ans : 73.1 years.

(6) int x=5; x++
Ans : x++

(7) Bye.
Ans : I don't know why you say goodbye; I say hello.

(8) When were you born ?
Ans : Friday, May 15, 2009. 9:00:00 pm CDT.

(9) Shut up.
Ans : I am not programmed to respond to this dialect of English.

(10) Where are you ?
Ans : I live on the internet.

(11) How are you ?
Ans : I am doing well, thank you.