Winged_Human's Avatar
Newbie Member
After reading your thread, I have done what it is requested, and Now I am getting an "The requested resource is in use" error. this is after I turned off Friendly error messages in IE. Any suggestions would be greatly appreciated. Thanks
u170who's Avatar, Join Date: Jan 2007
Newbie Member
Hello Shabbir, First off, nice forum, thanks for the resources. 2nd, i think the article that would work better for someone setting up a IIS server for the first time would be this. http://support.microsoft.com/kb/842493 , however, even after i tried what they suggested, i realized that the problem was that i had not logged onto the domain, and instead onto the local machine. The installation of IIS did not create permissions for the domain group IIS_WPG and Network Services. BUT, creating these permissions did not resolve the problem for me. I am sure there are other things that were not configured correctly also, so instead, i just uninstalled IIS, logged onto the domain, and then reinstalled. Now is all beautiful. Thanks, i just thought this info might be useful.
shabbir's Avatar, Join Date: Jul 2004
Go4Expert Founder
That would definitely be of great help and welcome to the g4ef forum.
lovein's Avatar, Join Date: May 2007
Newbie Member
This comes when a server script falls under infinite loop and without any result.

We have to re-start the IIS application pool, which will solve the error.

We have to correct the script which was causing the error than to point at the fault of IIS.

Thanks

Last edited by shabbir; 1Jun2007 at 09:58.. Reason: Confine links to signature
urteddy's Avatar, Join Date: Apr 2008
Go4Expert Member
I am getting the same error ' Service Unavailable '
But i tried searching for my IIS manager I am not able to find it in my computer
I am not even having Administrative tools from start

Kindly help.










Quote:
Originally Posted by shabbir
When you configure your IIS webserver and find the following message

Service Unavailable

Then the first solution to the above error is http://support.microsoft.com/default.aspx?id=823552 but if this does not solve the problem try doing the following stuff.

Open the IIS Manager, right click Web Sites and select properties:



Switch to the Service Tab



Check "Run WWW Service in IIS 5.0 Isolation Mode".

You will be asked for Restart of IIS. Click yes to restart IIS. If you are not asked just restart IIS.

Thanks
Shabbir.
shabbir's Avatar, Join Date: Jul 2004
Go4Expert Founder
is IIS Installed on your PC
urteddy's Avatar, Join Date: Apr 2008
Go4Expert Member
I am not sure whether IIS is installed but I am not able to find IIS even when i search.

Kindly advice
shabbir's Avatar, Join Date: Jul 2004
Go4Expert Founder
Quote:
Originally Posted by urteddy
I am not sure whether IIS is installed but I am not able to find IIS even when i search.

Kindly advice
Try installing it first using the Windows CD.
urteddy's Avatar, Join Date: Apr 2008
Go4Expert Member
I have installed IIS manager 6 from windows CD.

Kindly advice
shabbir's Avatar, Join Date: Jul 2004
Go4Expert Founder
Quote:
Originally Posted by urteddy
I have installed IIS manager 6 from windows CD.

Kindly advice
Now are you still getting the error.