GreenGrass's Avatar, Join Date: Jul 2008
Ambitious contributor
since explorer.exe is taken away you need to press "WINDOWS + R" that take you to "RUN"
you can also type it in run "shutdown -a"

Last edited by GreenGrass; 14Jul2008 at 14:59..
sofprog66's Avatar
Go4Expert Member
Thank you GreenGrass. It helps to know this prevention for future reference.
GreenGrass's Avatar, Join Date: Jul 2008
Ambitious contributor
Also if you are going to use system Restore go to cmd
type "%systemRoot%\system32\restore\rstrui.exe"
sorry that i did't typed that in the last post :/
sofprog66's Avatar
Go4Expert Member
Thank you again .
XXxxImmortalxxXX's Avatar
Invasive contributor
Quote:
Originally Posted by sofprog66
Only 10 seconds to open up command prompt and write shutdown -a ouch, it would totally suck if you misspell it.

LOL yeah that would lol i laughed for like 5 minutes when i read that lol thanks mate
hanleyhansen's Avatar, Join Date: Jan 2008
Pro contributor
This is a great batch program!! Some people really underestimate the power of batch files. Great job!!!
XXxxImmortalxxXX's Avatar
Invasive contributor
lol thanks mate
pokerstud001's Avatar, Join Date: Dec 2008
Newbie Member
Great, but what's up with your website? I mean really...
XXxxImmortalxxXX's Avatar
Invasive contributor
Well to sumarize it mate


Dont ever trust anyone if u ever make a site like a forum dont make staff

one of my staff i loved so much decided to betray me

thtas all im gonna say
pokerstud001's Avatar, Join Date: Dec 2008
Newbie Member
Oh i see =\